Cutted

Over Debbie

“De vele golven van de zee hebben mij gemaakt, wie ik nu ben.”

Mijn naam is Debbie Hector, een Brabantse die in de kop van Noord-Holland woont, Lutjewinkel (een dorp tussen Schagen en Alkmaar) .

Mensen omschrijven mij als volgt: Zorgt graag voor een ander, spontaan, sensitief, goed luisterend vermogen, empathisch, creatieve denker en doener, perfectionist, eerlijk en oprecht, serieus, meedenkend, betrouwbaar, out of the box denkend en zorgvuldig.

strand Paal

Na een lange tijd werkzaam geweest te zijn in de zorg, werd ik me er van bewust dat ik toch eens met de golf mee moest gaan. Namelijk mijn droom die ik altijd al had, proberen waar te maken .

“Later als ik groot ben word ik begrafenis ondernemer”.

Voor mij is de tijd nu gekomen, om de woorden in daden om te zetten. Graag begeleid ik mensen in een periode na het overlijden van een dierbare.

Zelf heb ik vele golven in mijn leven weerstaan.

Met al mijn levenservaring zeg ik dan ook: Rouw en Jou. Een ieder rouwt op zijn eigen manier. Mag ik deel uit maken van het eerste stukje van jullie rouw en jullie zo goed mogelijk begeleiden?

Creativiteit

Echter ook creativiteit heeft in mijn leven een rode draad gespeeld. “Kan ik die toepassen in mijn werk” zult u zich afvragen? Creativiteit is niet alleen objecten maken met je handen, maar ik ben van mening dat door mijn creatieve denkvermogen een uitvaart toch persoonlijker is te maken.

En net dat ene er aan toe te voegen wat het anders en uniek maakt (out of the box denken), om zo een nog persoonlijker en samenhangend geheel van de uitvaart te maken.

Contact

Een dierbare overleden? Wij zij 24/7 bereikbaar op:

06 519 827 55